e-epigrafes.net

επιγραφές - πινακίδες - ταμπέλες !!!!!!

Δείγματα επιγραφών μας

Πανελλαδική Αποστολή !!!

Μπορείτε εύκολα πλέον να παραγγείλετε τις επιγραφές σας από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος και να τις παραλάβετε με πλήρη ασφάλεια στο χώρο σας, σε ειδική συσκευασία που αποτρέπει εγγυημένα οποιαδήποτε γρατζουνιά ή βλάβη αυτών. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, αφου όταν κατασταλάξετε και διαλέξετε  το είδος της επιγραφής που σας ενδιαφέρει, σας αποστέλουμε προηγουμένως μακέτα - πιστό αντίγραφο - του τελικού προίόντος, η οποία εφόσον εγκριθεί από την πλευρά σας περνάει στην παραγωγική διαδικασία από την πλευρά μας.

Διαφήμιση & Επιγραφές

Λέγοντας διαφήμιση εννοούμε το σύνολο των ενεργειών που προβαίνει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος με σκοπό την πώληση των προϊόντων του ή την προώθηση των υπηρεσιών του. Για να επιτευχθεί ο στόχος της διαφήμισης και ο υποψήφιος πελάτης να καταλήξει στη  επιθυμητή απόφαση, χρειάζεται να συνδράμουν διάφοροι παράγοντες και να χρησιμοποιηθούν διάφορα μέσα. Δική μας αρμοδιότητα μέσα από το χώρο της επιγραφής είναι να σας ενημερώσουμε για τον βασικό ρόλο που παίζουν οι επιγραφές στο χώρο της διαφήμισης.

Οι επιγραφές έχουν ως κύριο σκοπό να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των περαστικών και να δημοσιοποιήσουν κάποιο συγκεκριμένο προϊόν. Με έμμεσο ή άμεσο τρόπο μπορούμε να περάσουμε μηνύματα, κάνοντας την επιχείρησή μας γνωστή για το προϊόν που προωθεί.

Η επιγραφή ως μέσο προβολής καταλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό διαφημιστικής επένδυσης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ευτυχώς ή δυστυχώς η επιγραφή έχει τη δυνατότητα μέσα από λίγες μόνο λέξεις ή εικόνες να μπορεί να περάσει στον περαστικό τα μηνύματα που επιθυμούμε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι στοχευμένη η επιλογή του κειμένου ή του λογοτύπου που θα αποφασίσετε να αποτυπώσετε στην επιγραφή σας. Όσο ποιοι πετυχημένο είναι το μήνυμά σας, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε. Βασικό παράγοντα στην επιτυχία της αποστολής μίας επιγραφής, παίζει και το σημείο που θα διαλέξουμε να την τοποθετήσουμε. Το σωστό σημείο ανάρτησης των επιγραφών είναι εκείνο που είναι ορατό στους περαστικούς, (πεζοί ή οδηγοί), και το οποίο όσο πιο εμφανές είναι και όσο περισσότερο χρόνο δίνει στο κοινό για να προβληθεί, τόσο αποτελεσματικότερο είναι στην αγορά που στοχεύει.

Αφού καταλήξουμε με το κείμενο-λογότυπο και βρούμε το σημείο που θα τοποθετήσουμε τις επιγραφές μας, θα πρέπει να σχεδιάσουμε το σώμα τους. Υπάρχουν διάφοροι τύποι για επιγραφές – πινακίδες - ταμπέλες που μπορείτε να δείτε στο πάνω σημείο του site μας, αρκεί να πατήσετε στο κουμπί «Επιγραφές που παρέχουμε».  Μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό προσπαθήσαμε να σας μεταφέρουμε διάφορους τύπους επιγραφών που καλύπτουν τις ανάγκες σας, αρκεί να πατήσετε τις υποκατηγορίες των επιγραφών.

Κατηγορίες επιγραφών

Οι επιγραφές κατατάσσονται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και τον τρόπο που θα προβληθούν.

Υπάρχουν λοιπόν φωτεινές ή φωτειζόμενες επιγραφές, επιγραφές αυτοκόλλητες σε διάφορες επιφάνειες, ψηφιακές εκτυπώσεις, αυτοκόλλητα ή τρισδιάστατα γράμματα, επιγραφές led, επιγραφές χαρακτές.

Όλες αυτές οι κατηγορίες προβάλλουν το μήνυμά τους με την τοποθέτησή τους σε προσόψεις κτιρίων, σε πυλώνες, σε γυάλινες επιφάνειες (βιτρίνες), σε οχήματα, σε ανοικτούς χώρους όπως στάσεις λεωφορείων.

Όταν αποφασίσει ο ενδιαφερόμενος τόσο το είδος και την ποιότητα της επιγραφής, όσο και το σημείο που θα τοποθετηθεί η κατασκευή, τότε σημαντικό ρόλο θα παίξει η δημιουργία της μακέτας. Η επιφάνεια η οποία πρέπει να καλυφθεί, η απόσταση από την οποία η επιγραφή είναι ορατή, ο χρόνος που έχει ο πελάτης να παρατηρήσει την επιγραφή, το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στο αγοραστικό κοινό, είναι μερικοί από τους παράγοντες που μας καθοδηγούν  στην ολοκλήρωση της μακέτας.

 

 

Photogallery

Σύντομα κοντά σας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις δουλείες μας.

 
 

Προσφορές

ΠΡΟΣΦΟΡΑ φωτεινές επιγραφές

 

Φωτεινή επιγραφή ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ 0,80 Χ 0,65 τυπωμένη ΜΟΝΟ 240 € + ΦΠΑ

 

Φωτεινή επιγραφή ΜΟΝΗΣ ΟΨΗΣ 1,25 Χ 0,65 τυπωμένη ΜΟΝΟ 240 € + ΦΠΑ

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται η τοποθέτηση.

 

Τιμές Plexiglasss

Plexiglass

10 χιλιοστά πάχος με αποστάτες

ΔΙΑΦΑΝΕΣ Η ΛΕΥΚΟ

Διαστάσεις Α4: 20 εκατοστά Χ 30 εκατοστά 50 €

Διαστάσεις Α3: 30 εκατοστά Χ 40 εκατοστά 70 €

(Κάθε αποστάτης κοστίζει 3 €)